Nejnovější recenze ze sekce Limonády
Výborný tonik.
- “Silný” nealkoholický zázvorový likér
- osvieži a naštartuje
- originálna chuť
- Dr. Pepper s kokosovou príchuťou :)
Výtečný Tonic, jak samotný tak společně s Ginem.
Obsahuje skutečný cukr.
- Asi nic.
- Fruktózo-glukózový sirup - proč tam není pouze cukr? - i tak je to strašně sladký
Proč máme jiný složení než třeba v Německu. Radši si koupim jinou colu něž tohle.
- Nic.
- Umělá sladidla - SUKRALOSA - zvyšuje hladinu glukózy v krvi a hladinu inzulínu a zároveň snižuje citlivost na inzulín - snižuje mikrobiom ve střevech - ACESULFAM K - rakovinotvorný
Dříve pouze cukr. Zase nás chtějí pouze ošidit.
Dříve pouze cukr. Teď už nekupuju.
Dříve pouze cukr - teď přidali umělý sladidla tak už nekupuju
moc hořký
- Tomorrowland edice
Nečekal jsem, že tohle někdy seženu :D . Díky The Candy Store :-) .
Lahodný a lehce návykový produkt vhodný i pro diabetiky.
Výborný a lahodný nápoj na imunitu.
Výborný na přípravu čaje pro zahřátí po zimní procházce.
Používáme na imunitu a nápoj je velmi lahodný a návykový.
Dobrá náhrada alko nápojů
Nevím jestli to bylo várkou, protože soudě podle recenzí jsme očekávali, že tento bude jedním z nejchutnějších, ale opak byl pravdou. Dvě hvězdičky nechávám jen proto, že vše nasvědčuje nedobré várce a podle složení má nápoj vážně potenciál na dobrou chuť.
Náš health potion chutnal jako kouř při uzení. Možná bylo příliš silné maté, nebo prostě nezvládl převoz v horku, ale zanechával tak ošklivou pachuť, že jsme nakonec většinu lahve prostě vylili.
Rozhodně příště nebudeme riskovat a místo po elixíru zdraví sáhneme po elixíru života, který byl nesrovnatelně lahodnější a zázvor nám vlil sílu do žil aniž by štípal na jazyku.
Možná není úplně pro každého, ale nám moc chutnal. I přes pelyněk není nijak obzvlášť trpký, přišel mi i dost sladký. Byl osvěžující a ač by někteří z nás dali přednost elixíru života nebo smrti, rozhodně patří na vedoucí pozice oblíbenosti. Po přečtení recenzí jsme se báli, že bude opravdu moc hořký, ale nebyl. Možná to bylo várkou, ale ochutnávalo nás vícero a všichni se shodli, že nijak obzvlášť jim doplnění spell slotů na jazyku hořkost nenechalo.
Chutný životabudič. Ochutnávali jsme všechny dostupné elixíry a spolu s death potion se tento umístil jasně v čele. Bála jsem se po přečtení předchozích recenzí, že to bude opravdu hodně zázvorové, ale nic takového, byl fakt luxusní. Chutnal úplně všem včetně zhýčkané omladiny i zdravé výživy dbalých příbuzných.
Doporučujeme k oživení nálady a energie. Za nás jasný výherce a 5*!
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »